logo

Personal training

Seppe De Baerdemacker

PERSONAL TRAINING VOOR TENNIS/PADEL SPELERS

NIEUWE SAMENWERKING!


Vanaf 22 april gaan de nieuwe zomerlessen tennis en padel van start op KDTC. Dit jaar komt er iets extra bij voor de leden van KDTC. Personal training op de club in functie van tennis of padel. 


WAAROM PERSONAL TRAINING & TENNIS?

  • Tennisperformance (verbeteren van wedstrijdprestaties)
  • Blessurepreventie
  • Explosiviteit
  • Verbeteren van rugklachten of spierpijn na een tenniswedstrijd
  • Cognitieve oefeningen
  • Kracht en uithouding 

De doelstellingen kunnen voor iedereen verschillend zijn en uiteraard kan het ook om een combinatie van meerdere zaken gaan. Dit kan allemaal via KDTC onder gerichte begeleiding van een gediplomeerde personal coach. 

Aanvullend op de PT-sessies wordt er een extra schema meegegeven om thuis te werken aan mobiliteit en kracht. Ik kom ook eenmaal naar een wedstrijd kijken om deze dan samen te analyseren, zodat we specifiek aan jouw noden kunnen werken tijdens de trainingen. 


WIE BEN IK?
 

Mijn naam is Seppe De Baerdemacker en ik ben gepassioneerd door tennis en personal training. Ik behaalde een bachelor lichamelijke opvoeding en bewegingsrecreatie en volgde nadien nog een postgraduaat functioneel trainen alsook enkele extra opleidingen. Mijn job is mijn passie. Ik vind het fantastisch om mensen te helpen om hun doelen op sportief vlak te behalen. Om tennissers nog meer begeleiding te geven start ik samen met KDTC een samenwerking op.


WANNEER & WANNEER 

Vanaf 22 april vinden de lessen iedere week plaats op vrijdag en zaterdag en dit gedurende tien weken. Er zijn slechts vier uren beschikbaar en de plaatsen zijn beperkt. Wees er dus snel bij! De lessen kunnen gevolgd worden vanaf 10 jaar en vinden steeds plaats op KDTC(*). Er is een mogelijkheid om overdag extra lessen te voorzien op weekdagen. 

(*) Op aanvraag kan het op locatie of aan huis gegeven worden. 


PRIJZEN
 

De doelstelling die je wilt bereiken kan a.d.h.v. verschillende manieren. Hieronder vind je de prijzen voor 10 weken per persoon (inclusief btw):

  • Personal training €500
  • Duo training €350
  • Small group training (4p) €250 
*Bij alle abonnementen krijg je materiaal t.w.v. €27 


INSCHRIJVEN?
 

Heb je interesse en zou je graag inschrijven? Dit kan door een mailtje te sturen naar debaerdemacker.seppe@gmail.com. 

Benieuwd naar hoe ik exact te werk ga? Neem dan zeker een kijkje op mijn Instagram pagina. 

Volg ons op instagram